Gratis kleurenpaspoort - kleuradvies

Weet je niet hoe je jouw interieur kan opfrissen? 

Wil je graag alle informatie op één plek bij elkaar houden?

Gratis kleurenpaspoort ontvangen 


Alle binnenhuis kleurinformatie op één plek!

25.000+ meter

Geleverde interieur stoffen

35 jaar

Interieur ervaring

715+

Tevreden klanten 

Wil je graag rust brengen in jouw interieur,

maar je weet niet hoe?

Laat mij je helpen met interieur-, ruimte- en kleuradvies

Vergroot je kleurgeluk

Het vergroten van je kleurgeluk in huis kan een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand en welzijn. Door het toevoegen van de juiste kleuren aan je interieur, kan je een gevoel van vreugde en energie creëren in je leefruimte.

Maak makkelijker keuzes

Het maken van makkelijkere keuzes in je interieur begint met het bepalen van je persoonlijke stijl en het opstellen van een duidelijk plan voor je ruimte. Door te werken met een kleurenschema kan je een interieur creëren dat perfect bij je past.

Geen miskoop meer

Je staat in een interieurwinkel en hebt een uniek accessoire gevonden, maar je bent niet zeker of deze bij de rest van het interieur past. Met het kleurenpaspoort bij de hand, kun je zeker zijn dat je aankoop naadloos aansluit in jouw huis. 

Krijg meer overzicht

Met alle informatie op één plek, hoef je niet meer te zoeken naar welke verf er nou precies op de muur zat en welk behang je moet herbestellen om kleurverschillen te voorkomen. 

Interieur styliste OC Interiors

Wat kan een interieurstyliste met jouw interieur doen?

Als interieurstyliste kom ik graag bij je thuis, dit is tenslotte waar het eindresultaat tot zijn recht moet komen. Tijdens dit proces zijn persoonlijke items voor mij een must om in gedachte houden, dat deze niet verloren gaan in het nieuwe interieur. Deze items zijn waardevol en verdienen ook om samen te komen in het nieuwe interieur als extra toevoeging. 

Het karakter van de ruimte

Ik hou van een interieur met een eigen verhaal. Dit kan worden bereikt door specifiek kleurgebruik en het verwerken van persoonlijke elementen. Hoewel iedere ruimte zijn eigen karakter heeft, is kleur vaak bepalend voor de dynamiek in de ruimte. Het is daarom van belang om niet alleen rekening te houden met het doel van de ruime, maar de persoon die dagelijks erin leven. Een specifieke ruimte kan door een bepaalde kleur juist rustig, gezellig of inspirerend worden. Het is daarom om tijdens het proces kennis te maken met de mensen die in het huis wonen en leven, om zo goed rekening te kunnen houden met hun interieurwensen.

 

Start direct met het opfrissen van je interieur


En ga direct van start met jouw kleurorganizer

Voorkom een huishouden van Jan Steen...

Het kennen van de details van je interieur is essentieel voor het creëren van een fijne leefomgeving in een ruimte. Zonder de juiste kleuren, patronen en voorwerpen te combineren vergroot je de kans dat jouw interieur uit balans oogt.  Maar door gebruik te maken van het kleurenpaspoort krijgen de verschillende ruimtes meer levendigheid en dynamiek, waardoor je interieur weer tot leven komt.

Met stenen bouw je een huis,
met aandacht en liefde een thuis

Interieur hack 1
Stoffen

Natuurlijke stoffen bewegen met de jaargetijden. Zo krimpen je gordijnen in de winter als gevolg van een lagere luchtvochtigheid in huis doordat er meer wordt verwarmd.

Interieur hack 2
Verf

Breng muurverf twee keer aan op de muur aan om een dieper effect van de kleur te bereiken. Heb je een verf met minder pigment, dan kan dit zelfs drie keer worden gedaan.

Interieur hack 3
Behang

 In de verpakking zit een informatieformulier met een code van het behang en het batchnummer. Bij het herbestellen gebruik je deze gegevens om kleurverschillen te voorkomen.

Start met jouw gratis kleurenpaspoort en laat je interieur weer stralen!

Download hier je gratis kleurenpaspoort
En start vandaag met het opfrissen van je interieur!