Gratis Little Greene kleurstalen ontvangen?
Little Greene OC Interiors

Weet je niet hoe jij je huidige interieur kan opfrissen?

Wil je graag een voorproefje van de kleur- en behangmogelijkheden?

120 + kleuren

Authentieke, multifunctionele verf

35 jaar

Interieur ervaring met kleuradvies

100% 

Kindvriendelijke verf

Wil je graag je huidige interieur opfrissen, 

maar je weet niet hoe?

Laat mij je helpen met interieur-, ruimte- en kleuradvies

Vergroot je kleurgeluk

Het vergroten van je kleurgeluk in huis kan een positieve invloed hebben op je gemoedstoestand en welzijn. Door het toevoegen van de juiste kleuren aan je interieur, kan je een gevoel van vreugde en energie creëren in je leefruimte.

Maak makkelijker keuzes

Het maken van makkelijkere keuzes in je interieur begint met het bepalen van je persoonlijke stijl en het opstellen van een duidelijk plan voor je ruimte. Door te werken met een kleurenschema kan je een interieur creëren dat perfect bij je past.

Geen miskoop meer

Je staat in een interieurwinkel en hebt een uniek accessoire gevonden, maar je bent niet zeker of deze bij de rest van het interieur past. Met het kleurenpaspoort bij de hand, kun je zeker zijn dat je aankoop naadloos aansluit in jouw huis. 

Goede fit met huidige items

Met het kleurenpakket van Little Greene ontdek je gemakkelijk welke kleuren en prints passen bij je huidige items in je interieur. Zo creëer je praktisch een nieuwe look en feel, zonder dat je huidige interieur overbodig wordt.

Interieur styliste OC Interiors

Wat kan ik voor je doen met kleur?

Als interieurstyliste kom ik graag bij je thuis, dit is tenslotte waar het eindresultaat tot zijn recht moet komen. Tijdens dit proces zijn persoonlijke items voor mij een must om in gedachte houden, dat deze niet verloren gaan in het nieuwe interieur. Deze items zijn waardevol en verdienen ook om samen te komen in het nieuwe interieur als extra toevoeging. 

Het karakter van de ruimte

Ik hou van een interieur met een eigen verhaal. Dit kan worden bereikt door specifiek kleurgebruik en het verwerken van persoonlijke elementen. Hoewel iedere ruimte zijn eigen karakter heeft, is kleur vaak bepalend voor de dynamiek in de ruimte. Het is daarom van belang om niet alleen rekening te houden met het doel van de ruime, maar de persoon die dagelijks erin leven. Een specifieke ruimte kan door een bepaalde kleur juist rustig, gezellig of inspirerend worden. Het is daarom om tijdens het proces kennis te maken met de mensen die in het huis wonen en leven, om zo goed rekening te kunnen houden met hun interieurwensen.

 

Start direct met het opfrissen van je interieur


Claim hier je GRATIS kleuren pakket!

Voorkom een huishouden van Jan Steen...

Het kennen van de details van je interieur is essentieel voor het creëren van een fijne leefomgeving in een ruimte. Zonder de juiste kleuren, patronen en voorwerpen te combineren vergroot je de kans dat jouw interieur uit balans oogt.  Maar door gebruik te maken van het kleurenpaspoort krijgen de verschillende ruimtes meer levendigheid en dynamiek, waardoor je interieur weer tot leven komt.

Je ontvangt...

little greene kleurenwaaier

Little Greene kleurenwaaier

Little Greene OC Interiors

Little Greene behangsamples

OC Interiors kleurenpaspoort

Start met jouw gratis kleurstalen en laat je interieur weer stralen!

Little Greene OC Interiors
Vraag hier je GRATIS kleurenpakket van Little Greene aan!
En start vandaag met het opfrissen van je interieur!