Ben je op zoek naar een all-in plan voor jouw interieur?
Oc interiors all in plan aanvragen

Wil je nieuwe inzichten krijgen voor je interieur?

Benieuwd wat we samen van jouw interieur kunnen maken?

Vraag hier een All-in plan aan

25.000+ meter

Geleverde interieurstoffen

35+ jaar

Interieur ervaring met kleuradvies

715+

Tevreden klanten

Wil je graag je interieur nieuw leven inblazen, 

maar je weet niet hoe?

Laat mij je helpen met interieur-, ruimte- en kleuradvies

Vergroot je kleurgeluk

Deelnemen aan een brainstormsessie om het kleurenschema in je huis te verbeteren kan je humeur en algehele welzijn enorm verbeteren. Door de perfecte tinten in je interieurontwerp te verwerken, kun je een sfeer van geluk en vitaliteit in je leefruimte creëren.

Goede fit met je huidige items

Met de brainstorm sessie onderzoeken we welke kleuren en prints perfect passen bij je bestaande persoonlijke spullen in je interieur.  Het resultaat is een opgefriste esthetiek zonder dat je huidige interieur overbodig wordt.

Interieur styliste OC Interiors

Wat kan ik voor je doen met kleur?

Als interieurstyliste kom ik graag bij je thuis, dit is tenslotte waar het eindresultaat tot zijn recht moet komen. Tijdens dit proces zijn persoonlijke items voor mij een must om in gedachte houden, dat deze niet verloren gaan in het nieuwe interieur. Deze items zijn waardevol en verdienen ook om samen te komen in het nieuwe interieur als extra toevoeging. 

Het karakter van de ruimte

Ik hou van een interieur met een eigen verhaal. Dit kan worden bereikt door specifiek kleurgebruik en het verwerken van persoonlijke elementen. Hoewel iedere ruimte zijn eigen karakter heeft, is kleur vaak bepalend voor de dynamiek in de ruimte. Het is daarom van belang om niet alleen rekening te houden met het doel van de ruime, maar de persoon die dagelijks erin leven. Een specifieke ruimte kan door een bepaalde kleur juist rustig, gezellig of inspirerend worden. Het is daarom om tijdens het proces kennis te maken met de mensen die in het huis wonen en leven, om zo goed rekening te kunnen houden met hun interieurwensen.

 

Start direct met het opfrissen van je interieur


All-in plan aanvragen!

Maak vandaag een start met je nieuwe, stralende interieur!

Dit uitgebreide All-in plan is ontworpen om je interieur nieuw leven in te blazen. Ik help je met het ordenen van nieuwe ideeën en help je je huis opnieuw vorm te geven als nooit tevoren. Breng je droominterieur tot leven met het All-in plan.

interieurs advies, interieur plan
€ 65,- per uur

Vraag hier het All-in plan aan!